Gitarkurs i Kristiansand

Finn ditt gitarkurs i Kristiansand

Å starte med et gitarkurs kan være utrolig gøy med den rette gitarlæreren. Gitarkurs skal være mer enn å lære noen grep. Du skal lære å mestre gitaren, slik at du kan spille de låtene du vil. 

Tenk hvor gøy gitar kan bli dersom du lærer alt du trenger for å spille slik du vil? Hvordan ville hverdagen din ha vært. De sene kveldene i solnedgangen. Når du pensjonerer deg. Du har et instrument du kan ha glede av livet ut. 

Gitarkurs i kristiansand

Er det vanskelig å lære gitar på egenhånd?

gitarkurs

Har du prøvd å lære gitar av andre, men av en eller annen grunn tok det slutt? 

Har du prøvd litt forskjellige ting. Enten et gitarkurs på nett eller fysisk oppmøte? 

Kanskje du ikke har prøvd noe enda, men vil komme i gang. 

Det finnes et hav av informasjon der ute. Det finnes tusenvis av kurs å velge mellom over nettet. Mange ulike måter å lære på. 

Men å velge et kurs som er riktig for deg er ikke enkelt. Hvordan velger man riktig kurs? Spiller det ingen rolle hva man velger? Er alle kurs helt like? Skal jeg velge det billigste? Skal jeg velge det som ser best ut? Skal jeg velge en vennene mine anbefaler? 

Det er sikkert mange spørsmål du har tenkt på. 

 

Høres dette kjent ut? 

  Du prøver å lære alt på egenhånd

–  Du vet ikke hvilket gitarkurs som passer for deg

–  Du prøver mye forskjellig

– Du spør en bekjent om å hjelpe

– Du kan litt her og der

–  Det høres ikke bra du når du spiller

–  Du vet ikke hva du skal gjøre

–  Du spiller mye likt 

– Du ser video på nett i håp om at du blir bedre

– Du tar mye pauser fra gitaren fordi det blir for vanskelig

lære gitar

Å lære gitar kan være vanskelig, men det trenger ikke å være det

Det er mange der ute som har opplevd akkurat det samme som deg. Vi prøver å lære på egenhånd, men på et tidspunkt så stopper det opp. Det handler ikke om talent eller spesielle evner. Men det stopper opp fordi vi ikke gjør de rette tingene. 

Og det er her et gitarkurs kan hjelpe. Velger du det riktige kurset som passer for deg vil du kunne nå mye lengre enn det vi klarer å gjøre på egenhånd. 

Men som du sikkert har erfart er ikke alle gitarkurs helt like. Mange har helt ulike ting de velger å lære bort i et kurs.

Men hvordan skal du vite hvilket kurs som passer for deg? 

Det starter med å være klar over hva man ønsker å få ut av et gitarkurs. Hvilken sjanger du vil spille, hvilket områder på gitaren du trenger å bli bedre på. Er det teknikk? Forstå gitaren bedre? Lære å høre en sang? Rytme? Ha det gøyere med gitar? 


Du er ikke alene

Du står ikke alene i de utfordringene du har med gitar. Jeg har selv vært der du er nå. Og jeg vet akkurat hvordan det føles å stå der du står nå. Det er rett og slett i alltid lett å vite hva man trenger å gjøre. Du trenger ikke stå alene med gitarspillingen din. Det er mulig å få hjelp til å løse utfordringene du står ovenfor. 

Fordelene ved å starte gitarkurs hos Gitaristene gitarskole:  

+Få  hjelp til å løse dine utfordringer

+Ha det gøyere i prosessen når du lærer gitar

+ Etablere gode metoder som hjelper deg å nå dine gitarmål

+ En engasjert lærer som bryr seg om å se deg lykkes

+  Strategier som fungerer 

Inspirerende  gitartimer

Et strukturert opplegg som gir fremgang

+ Udannet lærer som kan undervise deg 

solo lære

Min reise 

Jeg startet å lære på egenhånd og holdt på i flere år før jeg fikk hjelp. I de årene jeg selv prøvde gikk det sent. Jeg måtte virkelig bruke mye tid hver eneste dag for å se fremgang. Jeg hadde ingen anelse om jeg gjorde det riktige. 

Det kunne gå mange måneder før jeg ble bedre. Det var en slitsom prosess. Men da jeg valgte å gå til en ordentlig gitarlærer begynte det virkelig å skje noe. Det var den beste investeringen jeg har gjort med min gitarspilling. 

Sitater fra studenter 

Vil du finne et gitarkurs som passer for deg?

 

Enten du er helt ny til gitar eller har spilt en stund, så finnes det ulike gitarkurs å velge mellom.  Få en gratis introtime nå i dag og se hvor langt du kan gå med gitaren.