fbpx
 

Gitarkurs for deg med eller uten erfaring

 
Enten om du har erfaring med å spille gitar, eller skal starte helt fra begynnelsen, så har du kommet til riktig plass. Gitartimene vil være varierte og inspirerende for deg!


Fra fingerstyle, blues eller popmusikk. Ønsker du å lære deg å spille enkle grep for din første låt, eller vil du drive med låtskriving og lage din egen sang på gitar?


Her går det studenter i alle aldere og nivå.

Gitarkursene er for deg hvis du:

Synes det er vanskelig å vite hva du skal gjøre

Sliter med å se fremgang

Vil unngå fallgruvene når du øver på egenhånd

Unngå vanene hvor du spiller det samme om og om igjen

Vil spare flere år med frustrasjon 

Lære deg å spille slik du alltid har drømt om

Eller er lei av å gjøre det halvveis

Få en gratis introtime allerede i dag.Book gitartime

Fordelen ved å delta på gitartimene

 
Du får en gitarlærer som oppriktig vil hjelpe deg 

Et miljø som gjør det i stand til å øve med kvalitet

Hjelp til å se hva som hinder deg å komme fremover

Gjør deg i stand til å lære deg sanger på egenhånd

Bygge grunnmuren, så du kan spille det du ønsker 

Lære deg å øve riktig og effektiv på egenhånd

Lære deg å få din egen gitarspilling til å høres rå ut

Klare å spille gitar bedre på kortere tid 

Få fram potensialet som ligger i deg

Det viktigste er at du skal ha glede og inspirasjon av å gå på skolen. Og du vil være en del av et miljø med andre som vil det samme som deg.

Å delta på gitarkursene her skal gi deg mer enn bare info, men å ta i bruk det du lærer. Hva er vitsen å sitte med masse informasjon hvis man ikke får brukt det? 

Enten du ønsker å opptre og spille konserter, eller bare spille gitar på fritiden så vil du komme til å ha det gøy. Og du vil oppdage en rekke fordeler som går på mer enn bare det å spille gitar. Jo, lengre du går her, jo flere muligheter vil dukke opp for akkurat deg
6213
 

Blues

 

For mange kan det være utfordrende å komme i gang med denne sjangeren. Folk sitter fast og vet ikke hvordan man kan få større glede av å spille blues. Du vil kunne gå fra nivå 1 til å spille blues med total frihet. Slik at du kan finne på egne kreative ideer selv om du aldri har spilt blues før.

 
Book Gitartime
6214
 

Fingerspill og rytme

 

Mange sliter med fingerspill, og det kan være vanskelig å vite hvordan man kommer i gang. Vi har tilpasset treningen for deg som har spilt før eller aldri har vært borti fingerspill.  Hadde det ikke vært gøy å få en enda kulere lyd ut av gitaren din?  

 
Book Gitartime
6215
 

Gitarøving

 

Sliter du med å øve ordentlig? Hvor lenge må man egentlig øve for å bli god?
Du vil lære deg å øve mer effektiv og riktig. Det er ikke en måte som fungerer for alle. Derfor har du mulighet til å få den hjelpen du trenger til å vite akkurat hvordan du kan nå dine gitarmål. Slik at du kan bli mer motivert og få frem lysten og gleden av å spille gitar.

 
Book Gitartime

Test det ut selv

Det beste du kan gjøre er å oppleve det selv. Se hvilket utbytte du kan få av timene. Uansett hvor gammel du føler du er, så er du aldri for gammel til å spille gitar. Om du er 20 år gammel eller har fylt 60 år, så er du hjertelig velkommen. 

Fortell hva dine ønsker her, så jeg kan bli bedre kjente med dine mål og behov. Og vi kan sammen finne et opplegg som passer for deg.
Klikk på linken under så du kan få en gratis introtime og du er et steg nærmere til å bli den gitarspilleren du vil bli.

Ser frem til å høre fra deg. 

Book Gitartime
Få en gratis introtime allerede i dag.Book gitartime