Gratis gitarkurs for brøytemannskap i Kristiansand mandag 13 mai

Som en takk for en iherdig innsats ønsker Gitaristene gitarskole og tilby en gratis workshop til snøens helter. Nemlig brøytemannskapet.
Har du eller kjenner du noen som har vært brøytesjåfør denne vinteren? Da er det en flott mulighet til å bli med på et morsomt og lærerikt kurs!

 

I denne workshopen vil du lære kule og enkle måter å spille gitar på, slik at du virkelig kan oppleve hvor morsomt det er å spille når ting begynner å klaffe. Enten du har tatt en lang pause fra gitarspillingen din eller har prøvd deg litt på egenhånd og føler deg litt fastlåst.

Fra brøyting til gitar for snøens helter 

Brøytemannskap gitarkurs
Gitar er gøy

Få bedre kontroll over ditt egen gitarspill 

 

Tenk om du kunne ta opp gitar og spille det du ønsket. Du har full kontroll over det du spiller slik at du kan imponere venner og bekjente. 

Lær en ny og mer effektiv måte å spille gitar på

Slutt å kaste bort tiden din på dårlig planlagt øving som ikke leder noen vei. Begynn heller å benytte deg av strategiene som faktisk har vist seg å fungere, slik at du klarer å finne tid til å spille gitar i en hektisk hverdag. 

 

Hvem er dette for? 

Praktisk info

Når: Mandag. 13. Mai kl. 18:30, varighet cirka 45 min. 

Sted: Holbergs gate 4, 2. etasje. Musikkens hus i Kristiansand.

Hvem:  Du er mellom 20-65 og har jobbet som brøytemannskap i 2023/2024. Du må fremlegge dokumentasjon som bevis på din erfaring som brøytemannskap.  

Ferdighetsnivå: Helt ny til gitar, eller har spilt litt, men står fast. Du trenger ingen forkunnskaper om musikkteori eller noter. 

Utstyr: Du trenger egen gitar og noe å notere på. 

Days
Timer
Min
Sek