Finn din gitarinstruktør i Kristiansand

 

Er du fra-, eller holder du til i Kristiansand og har lyst å utvikle deg til en bedre gitarspiller? 

Sitter du inne med en drøm om å enkelt kunne ta opp gitaren og spille fritt det du vil? 

Gitaristene gitarskole er skapt for deg som ønsker hjelp til å ta det neste steget i din musikkreise. Gjennom god veiledning og støtte fra en erfaren gitarinstruktør får du den hjelpen du trenger for å klare å spille slik du alltid har drømt om. Lær deg ferdigheten en gang for alle. 

Er dette deg som gitarspiller?

Din situasjon er helt vanlig

Dette er en vanlig opplevelse. Kjenner du deg igjen i de nevnte punktene? Velkommen til fellesskapet! Vi har alle stått der du er nå. Tro det eller ei, men du er ikke alene. Selv om det kanskje føles slik, har tusenvis av andre også vært i samme situasjon som deg i dag.

Jeg forstår hvordan du har det. Fordi jeg selv har vært der. Det er helt normalt, og det er fullt mulig å gjøre noe med det. Ettersom du har kommet så langt i lesingen, vet jeg at du har interesse og lidenskap for musikk. Dette betyr at du ønsker å ta tak i det. Kanskje føler du deg litt frustrert over å ikke få det helt til? Kanskje samarbeider ikke fingrene dine, eller kanskje får du ikke grepet til å høres riktig ut. Uansett hva det måtte være, finnes det håp.

Grunnen til at gitar er vanskelig å lære på egenhånd

Det er viktig å huske at alle står overfor utfordringer når de lærer selv. Dette gjelder stort sett alle områder i livet. Det er ofte vanskeligere å takle nye utfordringer alene enn sammen med noen. Erfaringsmessig opplever over 99% en merkbar forbedring så lenge de tar fatt på det sammen med andre.

Vi har alle kjent smertene i fingertuppene og frustrasjonen over å ikke klare å bytte grepene, eller når vi ikke helt mestrer sangen vi så gjerne vil spille. Gi ikke opp. Her på gitarskolen støtter vi hverandre, og vi er her for å hjelpe deg gjennom hvert trinn på veien mot å spille de sangene du ønsker.

5 grunner til hvorfor mange opplever stagnasjon i gitarspillingen

Fordeler ved å velge en dyktig gitarinstruktør 

Utforsk mer enn bare å spille en enkelt sang

Hva om du kunne oppleve mer enn bare å mestre én enkelt låt på gitaren? Ta del i skreddersydde gitarkurs tilpasset ditt nivå, og begi deg ut på en spennende reise som ikke bare fører til beherskelse av en enkelt melodi, men som også utvikler deg til å bli en allsidig gitarist. Forestill deg å kunne gripe gitaren og spille fritt det du ønsker.

Hvordan ville livet ditt sett ut da? Hvilken fantastisk følelse ville det gi deg å kunne imponere med flere låter?

 

Her på gitarskolen, veiledet av en erfaren lærer, går vi utover å lære enkeltstående sanger. Vi gir deg verktøyene til å bli en komplett gitarist, med fundamentale ferdigheter i å beherske ulike grep, rytmer, og forståelsen av hvordan alt henger sammen.

 

 

3 ting du får hos Gitaristene gitarskole:

Start i dag og opplev større mestring med gitaren

Mine utfordringer med gitar

Opplev min reise gjennom gitarspilling, preget av utfordringer og hindringer som truet drømmen om å mestre instrumentet.

Jeg var i en fase der jeg ikke visste hva jeg drev med, manglet forståelse for hvordan gitaren fungerte, hadde begrenset kunnskap om musikkteori, og sto fast i forsøket på å komme videre. Oppdag hva som til slutt ga fart på min utvikling.

Tilbakemeldinger fra noen av studentene

Gitarskolen i Kristiansand har tiltrukket seg musikkinteresserte elever fra ulike steder. Utforsk tilbakemeldingene fra våre dedikerte studenter, og oppdag hvordan vår erfarne gitarinstruktør har skapt en unik læringsopplevelse for alle gitarentusiaster her i Kristiansand. Ta del i fellesskapet og utvikle dine musikalske ferdigheter på gitarskolen som gir deg en grundig forståelse av gitar. 

Fredrik
Fredrik
Les mer
Det er så gøy med rytme!
Glenn
Glenn
Les mer
Jeg har lært mer her enn det jeg har gjort de siste 10 årene faktisk.
Thorbjørn
Thorbjørn
Les mer
Veldig gøy å spille i dag, gleder meg til neste gang!
Anette
Anette
Les mer
Tusen takk for timen i dag! Veldig godt å få komt i gang.
Previous
Next

Ta ditt viktigste steg mot å bli gitaristen du ønsker å bli

Nå er øyeblikket her. Ta det første skrittet med en uforpliktende introtime. Opplev hvor mye mer gøy og tilfredsstillende gitar kan være med riktig veiledning. Jeg er klar til å lytte og lære mer om deg, og sammen kan vi utforske dine ønsker for gitarspillingen.

Trykk på knappen under, og du har allerede tatt det viktigste steget mot å bli den fantastiske gitaristen du drømmer om å være.

Ser frem til å høre fra deg og starte denne spennende reisen sammen!