Bli den kule i vennegjengen som mestrer å spille gitar

Du har sikkert sett noen som spiller gitar og tenkt: «Wow, det ser kult ut». Du har kanskje hatt en drøm om å lære å spille gitar selv? Kanskje du tror at det er for vanskelig eller tidkrevende, men det er ikke sant. Å lære å spille gitar er enklere enn du tror.  

Faktisk har du et stort forsprang fra mange som ikke begynner før de er voksne eller gamle. Du lærer lettere når du er ung, og vil kunne ta med deg gitaren gjennom hele livet. 

Alle kan lære seg å finne glede med gitaren i hånda! 

 

gitarkurs ungdom

Gitarkurs for ungdom

Å lære å spille gitar kan være en av de mest givende og morsomme tingene du kan gjøre. Det er en måte å uttrykke deg selv på, og gir deg muligheten til å skape musikk som kan deles med andre. Gitar er at allsidig instrument som kan brukes til mye forskjellig. Enten du vil spille i band, lage egne låter, spille for deg selv eller imponere venner. Det er også en flott måte å møte likesinnede som brenner for det samme som deg. Kanskje du treffer nye livslange vennsksap??

Virker dette interessant? Meld deg på gitarkurs for ungdom i dag, og bli den kule blant vennene dine som spiller gitar! 

Få hjelp av dyktige lærere til å spille gitar med glede.

Kom i gang med å lære gitar nå i dag.

Er dette deg?

Jeg har også vært der du er!

Jeg var også ungdom da jeg startet

  • Min historie som ungdom.
  • Hvordan jeg begynte å lære gitar.
  • Tabbene jeg gjorde.
  • Min frustrasjon.

Min historie er nok ikke så ulik din

Som jeg sa i videoen ovenfor, har jeg opplevd en del utfordringer med gitar. Jeg lærte mye av mine feil da jeg endelig fant en lærer som virkelig hjalp meg med mine utfordringer. Du kunne sikkert kjenne deg igjen i noe av det jeg sa. Den gode nyheten er at du også kan få den hjelpen jeg fikk. Jeg ønsker det samme for deg som det jeg fikk av min coach! En som bryr seg om at jeg lykkes, og en som passer på at jeg beveger meg på de rette veiene for å nå det målet. 

Hva gitaristene gitarskole kan garantere

5 myter mange har om gitar

Tilbakemeldinger fra studentene

Fredrik
Fredrik
Les mer
Det er så gøy med rytme!
Glenn
Glenn
Les mer
Jeg har lært mer her enn det jeg har gjort de siste 10 årene faktisk.
Torstein
Torstein
Les mer
En fantastisk lærer som er utrolig kunnskapsrik, tålmodig, behagelig og engasjert. Og undervisningen har en flott dynamikk, der man ikke bare styrer med én ting til man begynner å kjede seg. Her er det variasjon hele veien, men den røde tråden er hele tiden synlig. Og det er veldig god stemning og atmosfære på gitarskolen! Er selv totalt grønnskolling på gitar, men får utrolig mye ut av undervisningen (på flere måter). Gitaristene Gitarskole anbefales på det varmeste!
Anette
Anette
Les mer
Tusen takk for timen i dag! Veldig godt å få komt i gang.
Eirin
Eirin
Les mer
Yonas er faglig oppdatert! Han er en lærer som følger deg opp, og ser dine behov på hva du trenger for å nå målene dine. 👍🤗
Previous
Next

Hvorfor studenter velger Gitaristene

Studenter som går her er alt fra helt nybegynnere til vidrekommende. De liker opplegget fordi timene er gøye, utfordrende og inspirerende. Studentene opplever å mestre gitaren bedre enn det de klarer på egenhånd. De opplever et samhold av likesinnede som de gleder seg til å se igjen hver uke.

Tilbakemeldinger fra studenter er at de metodene vi bruker på Gitaristene er helt ulikt noe annet de har prøvd tidligere. De føler de har kastet bort så mye tid til øving og feiling før de begynte her.

Coachet, veiledet og undervist gitar siden.
År 2023
Elever som har fått hjelp til å bli en bedre gitarist.
0 +
Antall gitartimer undervist.
+

Hvem er dette for:

Gitarkurs for ungdom passer for deg som er nybegynner eller har spilt gitar fra før. Du vil få et tilpasset opplegg som hjelper deg og ditt ferdighetsnivå. Du vil få tett oppfølging hele veien slik at du kan lære i ditt eget tempo og få mest mulig ut av timene. Jeg vil se deg lykkes!

  • For ungdom mellom 14 og 18 år.
  • Lære å mestre gitar for å imponere venner og familie.
  • Etablere en ny hobby som varer livet ut. 
  • Nytt møtested med andre likesinnede. Kanskje fremtidige vennskap.
  • Være del av en gitarskole som fokusere på trivsel, miljø og suksess. 

Slik kommer du i gang

1

Trykk på knappen "få en gratis introtime"

2

På neste side, fortell litt om deg selv, ønsker og interesser

3

Gjør det nå

Bli gitaristen du drømmer om å bli.