Kunne du tenke deg å starte med gitartimer i Kristiansand?

Velkommen skal du være til Gitaristene gitarskole! 

Gitaristene gitarskole et perfekt sted for deg å begynne reisen mot å bli den gitarspilleren du alltid har ønsket å bli. Å lære seg gitar skal være gøy og utfordrende på samme tid. Ingenting føles så bra som å mestre noe nytt! 

Tenk om du nå endelig kunne lære deg å spille gitar slik du alltid har drømt om? Hvordan hadde hverdagen din sett ut da med en gitar i hånda? 

 

 

Opplev hvor fantastisk det kan være å lære gitar

Gitar er et allsidig instrument. Når du har på plass det grunnleggende og har forståelsen inne, så finnes det uendelige muligheter for å utvikle andre stilarter. Fra klassisk musikk til country, blues, rock, pop og mye mer. Det er en fantastisk måte å utrykke seg selv på. Du kan spille akkurat slik du måtte ønske. Mulighetene er mange. 

Å lære seg et instrument kan bidra med å øke din livskvalitet på mange ulike måter. Hvordan tenker du kanskje? 

Nummer 1: Det er godt for hjernen din. Å lære noe nytt er god hjernetrim! Uansett alder! Du vil kunne forbedre hukommelsen, konsentrasjonen og koordinasjonsevnene dine. Din kreative del vil også være i full sving når du lærer på riktig måte. 

Nummer 2: Det er en hyggelig sosial aktivitet. Spille gitar kan også være en sosial aktivitet. Enten du spiller sammen med venner treffer andre likesinnede gitar-entusiaster eller finner deg et band. Det fantastiske med musikk er at vi sammen snakker et felles språk. 

Nummer 3: Det er gøy! Gitar er bare helt strålende! Det er noe tilfredsstillende med å skape den musikken man er ute etter. Og den gode følelsen du får av å skape den lyden du ønsker helt selv. Det er en grunn til at gitarspill varer livet ut for mange. Jo, bedre du blir jo gøyere blir det. 

Vi tviler ofte på oss selv

Alle starter med en forventning om hvordan det er å lære seg gitar. Er jeg god nok? Kan jeg klare dette? Er jeg for gammel? Skulle jeg ha startet da jeg var yngre? 

Vi har alle den indre stemmen som forteller oss hva vi bør gjøre og ikke gjøre. Det er verken talentet vårt, hvilke fingre vi har eller alderen som avgjør om vi klarer å lære oss gitar. Det er tvilen vi har til oss selv som ofte setter en stopper. Kan jeg virkelig klare det? Ja, det kan du! 

Å tenke alle disse tankene er helt normalt. Spørsmålet er om du vil la disse negative tankene styre valget ditt om å lære gitar slik du har drømt om. Det er normalt å tvile på seg selv, men det trenger ikke å definere oss. Valget er ditt. 

Sannheten er at alle kan klare å lære seg gitar. Med den rette veiledningen og støtten. Vi må alle starte et sted. Enten du er gammel eller ung så er gitar noe vi alle kan lære oss å få glede av. Det er akkurat derfor du vil ha en dyktig lærer som kan gi den den gode støtten gjennom din utvikling som gitarspiller. 

Selv om vi tviler på oss selv vil en lærer som har troen på deg ta deg gjennom hele prosessen. Vise deg akkurat hva du trenger å gjøre og hvordan du skal gjøre det.  

Myter om gitar

Du trenger ikke å være en rakettforsker for å mestre gitar. Det er lysten og drivkraften vår som må være på plass. 

Nå skal vi se på ulike myter om gitar, enten det er vår egen stemme eller noe vi har hørt fra andre. Det er mye tull og tøys som blir sagt der ute.

Her på gitarskolen har vi sett mange folk med ulike forutsetninger. Fra og være helt nybegynner til å ha stått fast i årevis ved å prøve selv. Men de endrer disse tankene fordi de ser at de faktisk kan få dette til. Vi har mange historier om studenter som har kommet hit og klart mer enn hva de trodde var mulig. 

Hvordan vet vi hva som er sant eller ikke der ute? Finnes det noe bevis for hva vi egentlig tror på? Har vi testet noe av dette selv? 

La oss knuse disse mytene en gang for alle: 

Hva som skal til for å lære seg gitar

Lær deg å spille gitar nå i dag

Det er ikke for sent i starte. Å lære seg gitar kan vi også gjøre i voksen alder. Enten du akkurat har startet, eller har strevd i mange år med å komme seg videre. 

Gitarskole i Kristiansand sitat fra studenter

Gitarskole i Kristiansand

Hva du kan forvente når du lærer deg gitar her på gitarskolen:

  • Du vil få tilpasset opplegg for ditt nivå slik at du utvikler deg.
  • Du vil ikke bare lære ting, men bruke det du lærer.
  • Du vil ha det gøy.
  • Du vil få full støtte hver eneste uke hele veien.
  • Du vil lære gode og effektive strategier som faktisk fungerer for deg. 
  • Et fantastisk hyggelig og positivt miljø.

 Du er i rette hender om du starter hos oss

Vi bryr oss om å se deg lykkes. Vi har lyst at du skal nå alle dine mål med gitaren, og oppleve hvor fantastisk gøy det kan være å lære gitar. Vi gir oss ikke før du når alle dine mål. Vi skal følge deg hele veien til toppen av ditt fjell. Ja, ditt fjell uansett hva som møter deg på veien. 

Tenk å ha en profesjonell gitarlærer som ser deg og hva du trenger. I tillegg møte andre likesinnede akkurat som deg. Å være i et godt miljø med likesinnede øker sannsynligheten betraktelig for å lykkes. Positivitet og oppmuntring smitter!  

Her er ingen for dårlige eller for gode. Her GJØR vi hverandre gode!  

Vi er her for deg

Som student så er vi her for deg. Vi vil at du skal ha troen på deg selv, og utvikle dine evner til å meste gitaren slik du vil. Å være en del av gitarskolen skal være en god investering i deg selv. Dette får vi til sammen. Her vil du garantert bli bedre, uansett hvilket utgangspunkt du har. 

Vi finner løsningen og strategiene som gjør deg til å bli den gitaristen du alltid har drømt om å bli.  

Velkommen skal du være!

Gjør som mange andre før deg. Kom i gang å bli en bedre gitarspiller i dag

 

Vi ser fram til å høre fra deg om dine mål og musikken du liker. Slik at vi kan bli bedre kjent med hverandre, og finne en løsning hvordan du kan nå dine mål som gitarist. Hva venter du på?