Gitartimer for voksne

Gitartimer for voksne – lær deg gitar en gang for alle

Gitarundervisning for voksne. Få den opplæringen du trenger for å bli den gitarspilleren du drømmer om.

Våre fire garantier:

1. Glede og fellesskap

>  Motiverende timer

>  Gitaren skal gjøre deg glad

Spill sammen med andre gitarister

2. Fokusområder

Bluesrytmer og solospilling 

Pop og fingerspill

Kreativitet med
musikken

3. Kvalitet

Forstå og bruke musikk

Sertifisert lærer 

Målrettete gitartimer

4. Resultater

Måloppnåelse

Garantert fremgang

Bli en selvsikker gitarist

Gitarkursene er for deg hvis du:

  • Ønsker et sosialt fellesskap rundt gitaren
  • Vil oppnå målene dine på kortere tid
  • Ønsker å spille gitar slik du alltid har drømt om
  • Vil komme ordentlig i gang og se gitarspillingen ta store skritt
  • Synes det er vanskelig å vite hva du skal gjøre
  • Sliter med å se fremgang
  • Unngå å spille det samme om og om igjen

 Her vil du vokse som gitarspiller 

Se hvilket utbytte du kan få av timene. Uansett hvor gammel du føler du er, så er du aldri for gammel til å spille gitar. Om du er 20 år gammel eller har fylt 60 år, så er du hjertelig velkommen. 

Hva sier elevene?

Jeg har fått litt aha opplevelser. Fordi jeg hadde aldri trodd at jeg skulle begynne å skrive på en egen sang. Fått utbytte av å få øvingen mer effektiv. Fått det mer inn i system. Jeg kan mer enn det jeg tror.

Eirin - fra nybegynner til låtskriver

Det jeg slet med før var å sette opp en plan for øving. Jeg har fått masse inspirasjon til å gunne på videre. Jeg ville kjenne mer på gleden av å spille og det var derfor jeg kom hit. Vil anbefale alle som er interesserte å spille og bryte nye barriere. Dette er for alle.

-Tor André

Jeg har sett litt på youtube og sånne ting som det. Lærte noe der, men har lært mye mye mer her på skolen. Synes Yonas er flink til å lære fra seg. Føler jeg har blitt bedre på å holde takt, spille grep og spille med andre. Jeg vil anbefale alle uansett alder å gå her.

Svein Arne - Eier av Arendal konfekt og sjokolade

Bli kjent med skolen i dag, og kom innom for en gratis introtime

 

Vi hjelper både barn og voksne med å lære seg å mestre gitaren.