Gitartimer for voksne

Går det sent fremover med gitaren? 

Gitarundervisning for voksne. Få ordentlig gitartrening så du kan bli den gitarspilleren du drømmer om.

Gitarskole Kristiansand

Har du opplevd disse utfordringene?

 • Det stopper helt opp 
 • Spiller bare det samme hele tiden
 • Vanskelig å lære på egenhånd
 • Jeg sitter bare å spiller uten noe plan
 • Vet jeg ikke hva jeg trenger å gjøre for å forbedre meg selv
 • Ser veldig lite progresjon i spillingen min
 • Har ingen ordentlig plan på hva jeg skal gjøre
 • Dette virker helt håpløst 

Har du prøvd dette før?

 • Lære av andre bekjente
 • Hatt en gitarlærer som prøvde å vise deg noe
 • Sett på youtube videoer dagen lang
 • Kjøpt noen billige gitarkurs på nett
 • Bare øvd mer i håp om å bli bedre
 • Lært noen triks fra en gitarbok
 • Prøvd å lære deg noen sanger på egenhånd
 • Kjøpt deg en ny gitar i håp om at det skal hjelpe

Vi har alle vært der du er nå

Jeg vet hvordan det føles. Alle de timene man har prøvd, men likevel ikke føler seg god nok. Der du er nå har både jeg og mine studenter vært. Vi vet alle hvordan det føles og ikke mestre gitaren slik vi drømmer om. 


Jeg har hjulpet mange i lignende situasjon som deg. Det finnes løsninger for deg også til å kunne spille slik du drømmer om. Vi har kommet over den frustrasjonen. Og det kan du også.  

Hør min reise som gitarspiller

 • Frustrasjonen jeg hadde

 • Hvordan situasjonen var før

 • Feilene jeg gjorde

 • Visste ikke hva jeg skulle gjøre

Våre fire garantier:

1. Glede og fellesskap

>  Motiverende timer

>  Gitaren skal gjøre deg glad

Spill sammen med andre gitarister

2. Fokusområder

Bluesrytmer og solospilling 

Pop og fingerspill

Kreativitet med
musikken

3. Kvalitet

Forstå og bruke musikk

Sertifisert lærer 

Målrettete gitartimer

4. Resultater

Måloppnåelse

Garantert fremgang

Bli en selvsikker gitarist

Gitarkursene er for deg hvis du:

 • Ønsker et sosialt fellesskap rundt gitaren
 • Vil oppnå målene dine på kortere tid
 • Ønsker å spille gitar slik du alltid har drømt om
 • Vil komme ordentlig i gang og se gitarspillingen ta store skritt
 • Synes det er vanskelig å vite hva du skal gjøre
 • Sliter med å se fremgang
 • Unngå å spille det samme om og om igjen

 Her vil du vokse som gitarspiller 

Se hvilket utbytte du kan få av timene. Uansett hvor gammel du føler du er, så er du aldri for gammel til å spille gitar. Om du er unge, voksen eller føler deg gammel, så er du hjertelig velkommen til å teste det ut.  

Hva sier elevene?

Jeg har fått litt aha opplevelser. Fordi jeg hadde aldri trodd at jeg skulle begynne å skrive på en egen sang. Fått utbytte av å få øvingen mer effektiv. Fått det mer inn i system. Jeg kan mer enn det jeg tror.

Eirin - fra nybegynner til låtskriver

Det jeg slet med før var å sette opp en plan for øving. Jeg har fått masse inspirasjon til å gunne på videre. Jeg ville kjenne mer på gleden av å spille og det var derfor jeg kom hit. Vil anbefale alle som er interesserte å spille og bryte nye barriere. Dette er for alle.

-Tor André

Jeg har sett litt på youtube og sånne ting som det. Lærte noe der, men har lært mye mye mer her på skolen. Synes Yonas er flink til å lære fra seg. Føler jeg har blitt bedre på å holde takt, spille grep og spille med andre. Jeg vil anbefale alle uansett alder å gå her.

Svein Arne - Eier av Arendal konfekt og sjokolade

Gjør som mange andre før deg. Kom i gang å bli en bedre gitarspiller i dag

 

Test ut om dette er noe for deg. Hva venter du på?