Bli kjent med oss – Gitarskolen

Gitarskole i Kristiansand – lære å spille gitar

Gitaristene gitarskole startet opp for å hjelpe gitarspillere som vil bli enda bedre på gitar, og som ønsker å få veiledning av en profesjonell gitarlærer. Gitaristene er for deg som vil ha umiddelbar fremgang med gitaren.

Vår visjon er at du skal bli en bedre gitarspiller hver gang du går fra gitarskolen, slik at du kan bli den gitarspilleren du drømmer om å bli.

Lære å spille gitar - bli kjent med oss

Min inspirasjon

Jeg fant en gitarlærer som virkelig inspirerte meg til å lære og spille mer. Han lærte meg ikke bare gitar, men hvordan jeg skulle komme meg gjennom utfordrende perioder der jeg opplevde stagnasjon. Det var en utrolig lettelse når jeg endelig fant en mentor og lærer som fikk fart på min gitarspilling. Han viste meg måter å tenke på og teknikker som sørget for fremgang. Med riktig trening og motivasjon fra en sertifisert gitarlærer vil man få til mer med gitaren enn man kanskje hadde trodd.

Hva kan du lære? 

>  Spille gitarsolo 

Bli en bedre rytmegitarist

El-gitar 

Blues

Populærmusikk 

Kreativitet

Samspill

Sitater fra studenter 

Har du lyst til å lære å spille gitar?

 

Vi hjelper både nybegynnere og vidrekommende med å lære seg å mestre gitaren.