Musikkskole i Kristiansand - spill gitar slik du drømmer om

Ønsker du å mestre gitaren og oppleve den friheten det gir? Eller vil du bare oppleve den gleden det gir å kunne spille gitar? 

Tenk deg å begynne reisen med å lære de riktige teknikkene fra dag én, slik at du unngår å kaste bort verdifull tid på metoder som ikke gir resultater.

Hvordan forvandle din gitarspilling til å låte bedre hver eneste gang du tar opp gitaren

Så hvis du har prøvd å spille en del på egenhånd, så vet du hvor utfordrende det kan være å få sangene du vil lære til å låte slik som du vil. 
Hvis du er selvlært vet du hvor mange timer vi kan sitte å øve uten å oppleve noe særlig resultat. Det er frustrerende. 

Jeg vet akkurat hvordan det føles, fordi jeg har også vært gjennom en lignende situasjon som deg. Det har også mange andre av mine studenter før de ble en del av gitarskolen. 

Du skal vite at du ikke er alene og det er mulig å gjøre noe med det. 

Fredrik
Fredrik
Les mer
Det er så gøy med rytme!
Glenn
Glenn
Les mer
Jeg har lært mer her enn det jeg har gjort de siste 10 årene faktisk.
Torstein
Torstein
Les mer
En fantastisk lærer som er utrolig kunnskapsrik, tålmodig, behagelig og engasjert. Og undervisningen har en flott dynamikk, der man ikke bare styrer med én ting til man begynner å kjede seg. Her er det variasjon hele veien, men den røde tråden er hele tiden synlig. Og det er veldig god stemning og atmosfære på gitarskolen! Er selv totalt grønnskolling på gitar, men får utrolig mye ut av undervisningen (på flere måter). Gitaristene Gitarskole anbefales på det varmeste!
Anette
Anette
Les mer
Tusen takk for timen i dag! Veldig godt å få komt i gang.
Eirin
Eirin
Les mer
Yonas er faglig oppdatert! Han er en lærer som følger deg opp, og ser dine behov på hva du trenger for å nå målene dine. 👍🤗
Previous
Next

3 feil folk gjør og hvorfor de ikke ser fremgang 

1

Ta gitartimer hos en gitarist

De fleste vet lite om å lære bort andre annet enn å fortelle deg om å øve nok. Mange som underviser gitar er ingen sertifisert gitarlærer og har lite trening i å lære bort gitar (Musikkutdannelse eller lært gitar på egenhånd telles ikke). De fleste «prøver» seg frem til hva de tror er lurt. Som ofte fører til å skade studentens fremgang. Dette er ikke en bevisst handling, men noe som ofte skjer fordi de ikke vet hvordan undervise studentene sine på best mulig vis.

Konsekvensen er at studenten etablerer dårlige uvaner som hindrer dem i å utvikle seg som en bedre gitarspiller. Det verste er at verken studenten eller den som underviser ikke forstår dette selv. 

2

Lære gitar på egenhånd

Tenk på alle de feilene en utrent gitarlærer gjør. Tenk da hvor mange feil og uvaner man selv gjør når man skal navigere seg frem i et hav av informasjon som florere på nett?

3

Lære gitar gjennom billige nettkurs

Disse kursene er ofte produsert av ukvalifiserte gitarlærere. Mange av dem har til og med aldri vært gitarlærer i hele sitt liv. Selv om noe av innholdet kan være ok, har du fremdeles ingen plan på hvordan systematisk utvikle gitarspillingen din best mulig. Det tar heller ingen hensyn til ditt nivå eller mål.

Tenk om du kunne få en tilpasset plan for deg og ditt nivå, og med sikkerhet vil lykkes i å spille gitar slik du drømmer om!

Tradisjonelle musikkstimer har lenge vært normen, men gitaristene gitarskole bryter fri fra
denne begrensede tilnærmingen for å gi deg en opplevelse som virkelig fremmer
læring og fremgang:  

Velkommen til Gitaristene musikkskole

Her på gitarskolen er fokuset at du skal trives og ha det gøy. Tenk om du kunne sitte å spille noe på gitar som du faktisk får til uten hele tiden å måtte stoppe opp å streve?

Gitarskolen har fokus på å hjelpe deg spille mer gitar og legge til rette for at du lykkes best mulig så du kan spille gitar slik du alltid har drømt om.

Du finner musikkskolen i hjertet av Kristiansand. Midt i kvadraturen. Og du kan lære ferdigheter som kan brukes på både elektrisk og akustisk gitar. 

Vanlig musikkskole vs Gitaristene

Her på gitarskolen får du mer enn vanlige musikktimer. 

Du får: 

 • En gitarlærer som utvikler seg hele tiden til å bli bedre
 • En langsiktig plan for dine mål 
 • Hjelpe deg hele veien til du lykkes 
 • Du blir bedre i timene 
 • Du blir tryggere på å spille foran andre om muligheten byr seg
 • Du får nok tid til å sette deg inn i det du lærer
 • Tilpasset læring for ditt nivå 

Book din gratis introtime nå i dag og kom i gang.

Musikkskolen i Kristiansand for gitarspillere

Her på gitarskolen er fokuset at du skal trives og ha det gøy. Tenk om du kunne sitte å spille noe på gitar som du faktisk får til uten at det stopper opp?

Gitaristene gitarskole er en musikkskole som har et mål om å hjelpe deg finne mer glede med gitar, og kunne skape musikk med gitaren slik at det låter bedre gang på gang. 

3 ting du får hos Gitaristene gitarskole:

Min historie som "selvlært"

Hør min historie om hvor utfordrende det var å lære seg gitar. Og hvilke hindringer som sto i veien for at jeg klarte å spille slik jeg drømte om. 

 • Visste selv ikke hva jeg holdt på med.
 • Forstod ikke hvordan gitaren hang sammen.
 • Lite forståelse for musikkteori.
 • Skjønte ikke hvordan jeg skulle komme meg videre.
 • Hva som fikk fart på utviklingen min. 

Dette sier studentene om musikktimene

Gitarskolen har tiltrukket seg studenter fra hele Kristiansand. Her kan du lese hva noen av studentene har uttalt seg om gitarskolens ulike programmer.  

Fredrik
Fredrik
Les mer
Det er så gøy med rytme!
Glenn
Glenn
Les mer
Jeg har lært mer her enn det jeg har gjort de siste 10 årene faktisk.
Thorbjørn
Thorbjørn
Les mer
Veldig gøy å spille i dag, gleder meg til neste gang!
Anette
Anette
Les mer
Tusen takk for timen i dag! Veldig godt å få komt i gang.
Previous
Next

Ta det første steget mot å bli gitarspilleren du vil bli

Nå har du muligheten. Start med en uforpliktende introtime. Opplev hvor mye enklere gitar kan være med rett veiledning. Jeg står klar til å ta imot og lære mer om deg og dine ønsker for gitarspillingen. 

Trykk på knappen under så har du tatt ditt viktigste steg mot å bli gitaristen du drømmer om å bli. 

Ser frem til å høre fra deg!