Gitarkurs Mandal - mestre gitaren en gang for alle!

Ønsker du å mestre gitaren og oppleve den friheten det gir? Eller vil du bare oppleve den gleden det gir å kunne spille gitar? 

Tenk deg å begynne reisen med å lære de riktige teknikkene fra dag én, slik at du unngår å kaste bort verdifull tid på metoder som ikke gir resultater.

Er dette deg som gitarspiller?

gitarkurs

Dette er helt normalt

Kjente du deg igjen i punktene over? Velkommen i gjengen! Vi har alle vært der du er. Tro det eller ei, men du er ikke alene. Selv om det kanskje føles slik, har altså tusenvis av andre også har vært der du er i dag.

Jeg forstår hvordan du har det. Fordi jeg har selv vært der. Det er helt normalt, og det er fullt mulig å
gjøre noe med det. 

Siden du har lest så langt vet jeg at du har interesse og lidenskap for musikk. Det betyr du har lyst å gjøre noe med det. Kanskje du føler deg litt frustrert over å ikke få det helt til? Kanskje fingrene dine ikke vil samarbeide, eller kanskje du bare ikke kan få grepet til å høres riktig ut. Uansett hva det måtte være, så finnes det håp. 

Det er viktig å huske at alle har utfordringer med å lære på egenhånd. Det gjelder stort sett alle ting i livet. Det er vanskeligere å overkomme nye utfordringer alene enn sammen med noen. Erfaringsmessig opplever over 99% merkbar bedring så lenge de gjør det sammen med en annen.  

Vi har alle kjent på smertene i fingertuppene og frustrasjonen over å ikke få bytte mellom grepene, eller når vi ikke helt mestrer sangen vi skulle så gjerne klare å spille. Ikke gi opp for det. Her på gitarskolen støtter vi hverandre, vi er her for å hjelpe deg gjennom hver eneste trinn på veien til å spille sangene du ønsker.  

Så JA, DET FINNES OGSÅ HÅP FOR DEG! 

Grunnen til at gitar er vanskelig å lære på egenhånd

Å ta på seg oppgaven med å lære gitar selv kan være en utfordrende og tidkrevende prosess. Det innebærer mye eksperimentering og feiling, og det kan være overveldende å navigere gjennom et hav av videoer som kanskje ikke passer til ditt nåværende ferdighetsnivå. Det krever også en betydelig grad av selvdisiplin for å sette av tid til å øve regelmessig. I tillegg må du være i stand til å identifisere dine egne utfordringer og uvaner for å kunne finne effektive strategier for å overvinne dem. Det gjør en person utenfra bedre enn en selv. 

På nettet florerer det av forskjellige metoder og teknikker for å lære å spille gitar. Det er likevel svært viktig å være klar over at det er stor variasjon i kvaliteten på de forskjellige gitarkurs. 

Fortsetter under bildet

Personen som underviser gitar på en YouTube-kanal kan kanskje spille gitar selv, men vet ingenting om dine personlige utfordringer eller kvaliteter.  

I tillegg er mange musikkskoler i landet drillet på å gi den samme undervisningen til alle studentene sine. Vi mennesker er forskjellig, og lærer derfor forskjellig. Hvorfor skal vi da ta i mot- og betale for timer som ikke tilpasses deretter? 

Det er vi i gitaristene stolte av å kunne reklamere for. Kvalitet i undervisningen og kvalitet på oppfølging er helt essensielt for ditt utbytte av timene, pengene og energien din. 

Les mer om det å lære seg gitar på egenhånd her

5 grunner til hvorfor mange står fast 

Gitartimer Mandal

velge gitarlærer

Lær mer enn bare å spille en sang

Tenk om du kunne lære mer enn bare en sang på gitaren? Få tilpasset gitarkurs til ditt nivå som tar deg på en spennende reise hvor du ikke bare mestrer en låt, men utvikler deg til å bli en allsidig gitarist. Slik at du kan ta opp gitaren og spille fritt det du vil?

Hvordan hadde livet ditt sett ut da? Hvilken god følelse hadde det gitt deg om du kunne imponere med flere låter? 

Her på gitarskolen lærer vi ikke bort en og en sang. Her lærer du mer enn det. Her blir du en gitarist. Men de grunnleggende ferdighetene til å spille ulike grep, rytme, og forstå hvordan alt henger sammen. 

3 ting du får hos Gitaristene gitarskole:

Start i dag og opplev større mestring med gitaren

Min historie som "selvlært"

Hør min historie om hvor utfordrende det var å lære seg gitar. Og hvilke hindringer som sto i veien for at jeg klarte å spille slik jeg drømte om. 

  • Visste selv ikke hva jeg holdt på med.
  • Forstod ikke hvordan gitaren hang sammen.
  • Lite forståelse for musikkteori.
  • Skjønte ikke hvordan jeg skulle komme meg videre.
  • Hva som fikk fart på utviklingen min. 

Dette sier studentene om gitartimene

Gitarskolen har tiltrukket seg studenter fra Mandal, men også helt til Farsund. Her kan du se hva noen av studentene har sagt om å være en del av gitarskolens opplegg. 

Fredrik
Fredrik
Les mer
Det er så gøy med rytme!
Glenn
Glenn
Les mer
Jeg har lært mer her enn det jeg har gjort de siste 10 årene faktisk.
Thorbjørn
Thorbjørn
Les mer
Veldig gøy å spille i dag, gleder meg til neste gang!
Anette
Anette
Les mer
Tusen takk for timen i dag! Veldig godt å få komt i gang.
Previous
Next

Ta det første steget

Nå har du muligheten. Start med en uforpliktende introtime. Opplev hvor mye enklere gitar kan være med rett veiledning. Jeg står klar til å ta imot og lære mer om deg og dine ønsker for gitarspillingen. 

Trykk på knappen under så har du tatt ditt viktigste steg mot å bli gitaristen du drømmer om å bli. 

Ser frem til å høre fra deg!