Gitartimer Kvadraturen i Kristiansand

Ønsker du å mestre gitaren og oppleve den friheten det gir? Eller vil du bare oppleve den gleden det gir å kunne spille gitar? 

Tenk deg å begynne reisen med å lære de riktige teknikkene fra dag én, slik at du unngår å kaste bort verdifull tid på metoder som ikke gir resultater.

Høres dette kjent ut for deg? 

gitarkurs

Dette er helt normalt

Kjenner du deg igjen i beskrivelsene ovenfor? Velkommen til fellesskapet! Vi har alle vært der du er nå. Tro det eller ei, men du er ikke alene. Jeg forstår nøyaktig hvordan du har det, for jeg har selv stått der du er nå. Det er helt normalt å føle på utfordringene, men viktig å forstå at det er fullt mulig å gjøre noe med situasjonen.

Siden du har tatt deg tid til å lese så langt, skjønner jeg at du har en genuin interesse og lidenskap for musikk. Det viser at du virkelig ønsker å ta tak i det. Kanskje føler du deg litt frustrert fordi ting ikke går helt som du vil? Enten det er at fingrene dine ikke vil samarbeide, eller du sliter med å få grepene til å høres riktige ut – uansett hva det måtte være, er det viktig å huske at det finnes håp.

Alle har utfordringer med å lære på egenhånd

Alle møter utfordringer når de lærer noe nytt og spesielt alene. Dette gjelder generelt i livet. Overvinne nye hindringer er ofte lettere når man har støtte. Statistisk sett opplever flertallet merkbar framgang når de deler reisen med andre. Hvorfor? Fordi vi lærer best sammen med andre. 

Vi har alle kjent på smertene i fingertuppene, frustrasjonen over å bytte grepene, eller når vi ikke helt mestrer den ønskede sangen. Men gi ikke opp. Her på gitarskolen støtter vi hverandre, og vi er her for å hjelpe deg gjennom hvert trinn på veien til å mestre de sangene du ønsker å spille.

Det er aldri for sent å bli bedre på gitar (du er ikke for gammel)

Uansett om du er nybegynner eller har prøvd deg en stund, er det aldri for sent å starte. Oppdag et undervisningsopplegg som vil akselerere din gitarspilling og hjelpe deg realisere drømmen om å bli den gitaristen du alltid har ønsket å være. La musikken flyte fritt fra dine fingre og opplev gleden av å mestre gitaren, så du kan uttrykke deg med ubegrenset frihet.

Jeg visste heller ikke hva jeg holdt på med i starten

Du kan lære mye av min historie. Hvilke utfordringer jeg hadde. 

Da jeg var 14 visste jeg ikke hva jeg gjorde med gitaren. Jeg manglet forståelse for hvordan den fungerte, hadde begrenset innsikt i musikkteori og slet med å se veien videre. Det som virkelig akselererte min utvikling var å få klarhet i grunnleggende konsepter, praktisk veiledning og dedikert støtte fra en dyktige gitarlærer. 

Det finnes raskere veier til målet

Å lære å spille gitar på egenhånd kan være utfordrende av flere grunner. Først og fremst står du overfor et overveldende hav av informasjon, og det er ikke alltid klart hvor du skal begynne. Mangel på retning kan føre til forvirring og frustrasjon.

Mange dedikerte gitarister har investert over 10 år for å nå sitt mål, mens en erfaren gitarlærer kunne ha veiledet deg til det samme nivået på bare 2 år. En dyktig lærer eliminerer behovet for å gjette seg fram, da de presist vet hva du trenger for å utvikle deg. Dette sparer verdifull tid og ressurser.

I tillegg er det ingen garanti for at det du gjør på egenhånd fungerer optimalt. Gitar kan spilles på flere måter, men uten veiledning er det en utfordring å finne den mest effektive tilnærmingen. Gitarferdigheter kan være krevende, men med riktig veiledning kan selv små justeringer betydelig forbedre dine ferdigheter på bare noen få minutter. Å investere i en erfaren gitarlærer vil ikke bare spare deg for frustrasjon, men også akselerere din læringsprosess.
Fordeler ved å ha en gitarlærer. 

Gitartimer Kvadraturen Kristiansand

Velkommen til Gitarskolen i Kristiansand. Midt i kvadraturen. Her er du hjertelig velkommen. 

Mer enn bare et par grep

Tenk deg å lære mer enn bare en enkelt sang på gitaren. Få skreddersydde gitarkurs tilpasset ditt nivå, som tar deg med på en spennende reise. Her utvikler du ikke bare ferdigheter til å mestre en låt, men til å bli en allsidig gitarist. Forestill deg friheten av å ta opp gitaren og spille det du ønsker uten å kaste bort timer på å finne ut av hva du skal spille. 

Hvordan ville livet med gitaren vært da? Hvordan hadde hverdagen din sett ut med litt gitarspill på kveldstid? 

velge gitarlærer

3 garantier du får hos Gitaristene gitarskole:

Start i dag og opplev større mestring med gitaren

Dette sier studentene

Du kan også bli en del av gitarskolen. Vi har både voksne og unge som lærer gitar hos oss. Alle med ulike opplegg som passer hvert enkelt ferdighetsnivå og ønsker. Ikke ta meg på ordet, hør heller hva studentene selv har sagt om utbytte de har fått.  

Fredrik
Fredrik
Les mer
Det er så gøy med rytme!
Glenn
Glenn
Les mer
Jeg har lært mer her enn det jeg har gjort de siste 10 årene faktisk.
Thorbjørn
Thorbjørn
Les mer
Veldig gøy å spille i dag, gleder meg til neste gang!
Anette
Anette
Les mer
Tusen takk for timen i dag! Veldig godt å få komt i gang.
Previous
Next

Ta det første steget og bli gitaristen du drømmer om å bli

Nå har du muligheten. Start med en uforpliktende introtime. Opplev hvor mye enklere gitar kan være med rett veiledning. Jeg står klar til å ta imot og lære mer om deg og dine ønsker for gitarspillingen. 

Trykk på knappen under så har du tatt ditt viktigste steg mot å bli gitaristen du drømmer om å bli. 

Ser frem til å høre fra deg!