Gitartimer Søgne - bli gitaristen du drømmer om å bli!

Ønsker du å mestre gitaren og oppleve den friheten det gir? Eller vil du bare oppleve den gleden det gir å kunne spille gitar? 

Tenk deg å begynne reisen med å lære de riktige teknikkene fra dag én, slik at du unngår å kaste bort verdifull tid på metoder som ikke gir resultater.

Høres dette kjent ut for deg? 

Du er ikke alene

Kjenner du deg igjen i de beskrivende punktene ovenfor? Velkommen til klubben! Vi har alle stått der du er nå. Tro det eller ei, du er ikke alene. Selv om det kan føles slik. 

Jeg forstår nøyaktig hvordan du har det, fordi jeg selv har vært der. Det er helt normalt, og viktig å vite at det er fullt mulig å gjøre noe med det.

Siden du har tatt deg tid til å lese så langt, forstår jeg at du har en genuin interesse og lidenskap for musikk. Det betyr at du ønsker å ta grep og gjøre noe med det. Kanskje føler du deg litt frustrert fordi ting ikke faller på plass? Kanskje samarbeider ikke fingrene slik du ønsker, eller kanskje grepet ikke høres helt riktig ut. Uansett utfordring, finnes det håp.

Det er viktig å huske at alle møter utfordringer når de lærer noe nytt, spesielt på egenhånd. Dette gjelder stort sett alle områder i livet. Å overvinne nye utfordringer sammen med andre er over 99% mer effektivt.

Vi har alle kjent på smertene i fingertuppene og frustrasjonen over å ikke få grepene til å sitte, eller når vi ikke helt mestrer en sang vi så gjerne vil spille. Men ikke gi opp. Her på gitarskolen støtter vi hverandre, og vi er her for å veilede deg gjennom hvert steg på veien til å mestre de sangene du ønsker.

SÅ JA, DET ER ABSOLUTT HÅP OGSÅ FOR DEG!

 

3 gode grunner for å velge Gitaristene Gitarskole

Coachet, veiledet og undervist gitar siden.
Siden 2023
Elever som har fått hjelp til å bli en bedre gitarist.
0 +
Antall gitartimer undervist.
+

Vår tilnærming er annerledes. Vi tilbyr ikke bare gitartimer, men en helhetlig opplevelse designet for å møte dine behov. Du får en instruktør som har kunnskapen, men også ferdighetene til å veilede deg gjennom hvert trinn. Vi forstår at hver person er unik, og derfor får du tilpasset undervisningen for å sikre at du får den fremgangen du er ute etter for å lykkes.

Utforsk gitartimene som gjør gitar enklere å lære, hvor vi ikke bare gir deg kunnskapen, men også støtten og veiledningen for å bryte gjennom barrierer og oppnå dine musikalske mål. Uansett hva som har hindret deg tidligere, husk at det er håp, og vi er her for å hjelpe deg på veien til å spille slik du alltid har drømt om. 

Les mer om det å lære seg gitar på egenhånd her

Gitartimer av kvalitet for ulike nivå

Dette får du hos Gitaristene gitarskole:

Inspirasjon og musikkglede

Et ordentlig trivelig og hyggelig miljø.

Læringsmetoder som fungerer

Som har hjulpet mange helt vanlige hobbygitarister lykkes.

Sertifisert gitarlærer

Som har lang erfaring i hvordan undervise andre til å bli flinke på gitar.

Dette sier studentene om gitartimene:

Gitarskolen har tiltrukket seg studenter fra Søgne, men også helt til Arendal. Her kan du se hva noen av studentene har sagt om å være en del av gitarskolens opplegg. 

Fredrik
Fredrik
Les mer
Det er så gøy med rytme!
Glenn
Glenn
Les mer
Jeg har lært mer her enn det jeg har gjort de siste 10 årene faktisk.
Thorbjørn
Thorbjørn
Les mer
Veldig gøy å spille i dag, gleder meg til neste gang!
Anette
Anette
Les mer
Tusen takk for timen i dag! Veldig godt å få komt i gang.
Previous
Next

Ta det første steget

Nå har du muligheten. Start med en uforpliktende introtime. Opplev hvor mye enklere gitar kan være med rett veiledning. Jeg står klar til å ta imot og lære mer om deg og dine ønsker for gitarspillingen. 

Trykk på knappen under så har du tatt ditt viktigste steg mot å bli gitaristen du drømmer om å bli. 

Ser frem til å høre fra deg! 

Start i dag så du kan lære deg å bli bedre på gitar