Gitartimer Vennesla

Bor du i Vennesla og liker gitar? Har du alltid hatt lyst å lære deg å bli bedre på gitar, men står litt fast? Eller kan du allerede spille, men er ivrig etter å ta det til neste nivå?

Tre inn i en verden hvor grep, melodier og rytme blir gøyere og enklere. Å lære seg gitar kan åpne store muligheter til å bli mer kreativitet og oppnå større lidenskap for musikk. Tenk om du kunne sitte med gitaren og nyte det du spiller? Kjenne på den store gleden av å mestre instrumentet så du kan imponere venner og familie med dine nye ferdigheter. 

Kjenner du deg igjen? 

Du er ikke alene

Velkommen til klubben. Vi har alle vært der du er. Det er helt normalt å gjøre de samme feilene, og det kan føles frustrerende å ikke spille gitar slik du vil. Det er ikke noe galt med deg. Det er aldri for sent å snu den trenden. Mange har gått gjennom samme prosess. Fra å stå fast med gitaren til å endelig spille gitar med større glede og frihet. Mange har gått den veien før deg, og du kan bli den neste. 

Ja, dette er fullt mulig for deg også. Det krever verken talent eller spesielle fingre for å spille gitar.

Nå har du mulighet til å møte andre som har vært der du er, og lære akkurat det du trenger for å spille gitar slik du alltid har drømt om. En musikalsk reise mot lidenskap og mestring. 

Hvorfor det er vanskelig å lære gitar på egenhånd

Å lære gitar på egenhånd kan være svært vanskelig og tidkrevende. Du må gjennom mye prøving og feiling. Ikke minst utallige videoer  som enten er for vanskelig eller ikke gir noe resultat for ditt nåværende nivå. Du må også ha nok selvdisiplin til å sette deg ned å bruke flere timer på å øve. Du skal i tillegg kunne vite hvilke utfordringer du har for så å finne strategier som kan hjelpe deg løse de utfordringene. 

Det er også et hav av ressurser der ut. Hvordan vet du hva som er av god kvalitet eller ikke? Mange er ikke klar over at kvaliteten på ulike gitarkurs varierer stort. Hvordan skal man kunne vite hvilket kurs som passer best for deg?

Her har du 7 grunner hvorfor du ikke ser fremgang med gitaren.

Gitartimer Vennesla

Start med det første skrittet mot å bli den gitaristen du alltid har ønsket å være. Møt en gitarlærer som oppriktig vil hjelpe deg. Så du kan oppleve den utrolige gleden ved å mestre et instrument. Alle kan starte med gitartimer. Selv i voksen alder, og det er ikke for sent å starte. 

Gitartimer med spesielt fokus på:

Gitaristene Gitarskole – lær gitar

Gitaristene gitarskole hjelper helt vanlige folk, både nybegynnere og viderekommende finne mer glede med gitar. Vår er visjon er at det skal være gøy å spille gitar.

Du vil få strukturert læring som passer ditt nåværende nivå og gradvis bygger opp dine ferdigheter. Du vil få en erfaren gitarlærer som er trent opp til å lære andre. Du vil få den rette kunnskapen og ferdighetene som trengs på veien til å bli en bedre gitarist. 

 

Her kan du lese tilbakemeldinger fra studenter som allerede har opplevd hvor gøy gitartimene kan være. Dette er hvilket inntrykk de selv satt igjen med etter å ha startet på gitarskolen: 

Fredrik
Fredrik
Les mer
Det er så gøy med rytme!
Glenn
Glenn
Les mer
Jeg har lært mer her enn det jeg har gjort de siste 10 årene faktisk.
Thorbjørn
Thorbjørn
Les mer
Veldig gøy å spille i dag, gleder meg til neste gang!
Anette
Anette
Les mer
Tusen takk for timen i dag! Veldig godt å få komt i gang.
Previous
Next

Gjør som mange andre før deg. Kom i gang å bli en bedre gitarspiller i dag

 

Start med en gratis og uforpliktende introtime nå i dag. 

Klar for å bli en bedre gitarspiller?

Hvis du har et ønske om å mestre gitar og vil ha hjelp til å komme dit raskere så er du på rett sted. Du kan få en uforpliktende samtale med en dyktig gitarlærer som kan hjelpe deg kartlegge hva du trenger.

Sammen kan vi finne den beste planen for at du skal lykkes med gitarspillingen. Enten du akkurat har startet eller kan spille litt fra før av.

Det er nå du har muligheten. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke knappen under. Så har du tatt det viktigste steget mot å bli en bedre gitarspiller. Ser frem til å høre fra deg.